maanantai 24. marraskuuta 2014

GAEA-oliivi-tonnikalamuffinssit


Pääsin testaamaan GAEA:n uutuusoliiveja (kevyesti merisuolalla ja extra virgin- oliiviöljyllä viimeisteltyjä kalamata-oliiveja sekä sitruunalla ja basilikalla marinoituja oliivilajitelmaa). Samalla myös sain ehdottaa uutta makua GAEA:n oliiveille.

Uudeksi mauksi ehdotin tuorejuustolla (esim. ruohosipuli tai aurinkokuivattu tomaatti) täytettyjä oliiveja.

Tehtävävä oli myös ottaa kuva oliivien nautiskelutilanteesta ja tadaa tässä minun kuvani:



7 kpl 

2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl paprikajauhetta
½ tl sipulijauhetta
½ rkl kuivattua persiljaa
1 dl GAEA oliiveja - basilika, sitruuna marinoituja (kuutioituina)
50 g tonnikalaa
½ dl mausteyrtti-fetakuutioita (murustettuina)
50 g juustoraastetta
1 dl maitoa
1 munaa
1/4 dl GAEA oliiviöljyä


Murusta fetakuutiot ja pilko oliivit. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet sekaan. Lusikoi taikina muffinssivuokiin tai muffinssipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 min.

Ja nuo oliivithan korvaisin mielläni ehdottamallani uutuus maulla - täytetyt ruohosipulituorejuusto oliivit.

~~~~~~~~~

Parhaan uutuusmaun äänestys alkaa ruoka.fi:ssä maanantaina 24.11.
Äänestämään pääset klikkaamalla alla olevaa linkkiä:






2 kommenttia:

  1. Kivanoloinen resepti, kyllä noi meillä menisivät kaupaksi. Gaea on ihan uusi tuttavuus, laadukkaan tuntuisia tuotteita! (ps. se yks homma työn alla, ei ole kaveri käynyt kotona)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo pelkkä pakkaus oli laadukkaan oloinen, saatika sitten oliivit :)
      Jes :) Fanille on tulossa omia pelaajakortteja... muilta hän ottaa kuulemma hinnan, mutta idolille kuva annetaan ilmaseks ;) ♥

      Poista